Работно време за поръчки
  • Направете своята поръчка 48 часа предварително! Само за София. Телефон за контакти: 0895 120 100
    10:00 - 22:00

Често Задавани Въпроси

Кога да поръчам?
Кетъринг Лъчони приема и доставя поръчки всеки ден от седмицата. Приемането на поръчките се извършва всеки ден от 9:00 до 22:00 часа. За да уточним вашата поръчка можете да използвате нашият сайт или да се свържете с нас по телефона.
Как да поръчам?
Продуктите отбелязани в нашата страница със знака * (звездичка) могат да бъдат изпълнени с експресна поръчка (т.е. за по-малко от 12 часа). За всички останали продукти изискваме Вашата поръчка да ни бъде изпратена 48 часа предварително. Ако изберете да се свържете с нас по телефона Ви молим да го направите възможно най-рано, за да можете да сте сигурни, че желаният от вас ден и час ще бъде резервиран за Вашето тържество. При желание да бъде предоставено оборудване под наем, моля свържете се с нас по телефона. Колкото по-рано уточним всичко свързано с предстоящото събитие, толкова по-лесно ще му се насладите.
Как да получа избраното от мен?
Ние ще доставим за Вас храната в точно уговореният ден, час и на съответният адрес. Това може да се осъществи в съдове за еднократна употреба или в немски плата FACKELMANN. В случай, че искате доставката да бъде извършена в съдове които не са предназначени за еднократна употреба, трябва предварително да заявите това. Можем да извършим тази услуга след заплащане на определен депозит (предназначен за нашите плата) който след като в удобен за Вас момент (след приключване на събитието) си вземем платата ще Ви бъде върнат.
Колко струва?
Цената на доставката зависи от количеството на поръчката и от адреса където желаете да я получите. Доставка за кварталите – Младост 1, 1А, 2, 3, 4, Дружба 1 и 2, Горубляне, Дървеница, Изток, Изгрев, Дианабад, Студетски град, Малинова долина, Мусагеница, Полигона, Хаджи Димитър, Стефан Караджа, Сухата Река, Подуяне, Левски, Левски В и Г е БЕЗПЛАТНА за сумата над 100 лв. За останалите квартали от София доставката става след допълнителна уговорка.
Как да платя?
Поръчката се доставя срещу плащане в брой като издаваме касов бон при плащането. Издаваме и фактури като за целта се нуждаем от данните на Вашата фирма.